Apple bugün test için geliştiricilere, “iOS 11.2.5 beta 7“, “watchOS 4.2.2 beta 5“, ve “macOS 10.13.3 beta 6” sürümlerini sundu. “tvOS 11.2.5 beta” dışında neredeyse tüm cihazları için yeni versiyon betalarını kullanıma sunan Apple, Apple TV için ise yeni betayı haftaya çıkarmayı planlıyor. Özellikle de geliştiriciler için sunulan bu sürümlerin ise bir sürü beta sürüm hatasının düzeltilmek için kullanıma sunulduğu düşünülüyor.
Apple’ın Batarya ve Performans Yönetimi Güncellemesi Yeni Sorunlara Gebe
Apple’ın sunduğu beta versiyonların ise dosya boyutu oldukça fazla. Bu da 9to5Mac’e göre, bu sürümlerin final versiyonlarının çok kısa bir süre içerisinde, bütün kullanıcılara sunulacağının bir işaretçisi. Bu yeni sürümler fazla yenilikler getirmeyecek olsa da, genel bir hata düzeltme güncellemesi olarak görülen bu güncellemelerle ilgili bir hata durumu şimdilik yok gibi gözüküyor.
Yine de Apple özellikle de CPU yavaşlatması ortaya çıktığından beri, cihazlarına yazılımsal anlamda getirdiği yeniliklerde oldukça ciddi bir şekilde çalışıyor. Eğer bir geliştiriciyseniz ve Apple’In Beta programındaysanız buradaki bağlantı üzerinden beta sürümleri indirebilirsiniz. Siz ne düşünüyorsunuz? Yeni güncellemelerde Apple ne gibi sorunları gidermeli?
1
Telegram, IŞİD ile ilgili kanalları engelliyor!
1838 kez okundu
2
Instagram’dan yorumlara otomatik bloke!
1768 kez okundu
3
Paint için yolun sonu göründü!
1755 kez okundu
4
Google SMS Uygulamasını Kullanması İçin Huawei İle Anlaştı
1727 kez okundu
5
Artırılmış Gerçeklik ‘Futbol’ Maçı Deneyimini Değiştirebilir
1720 kez okundu